Uitnodiging ExploreTour

‘De wereld doet ons geloven dat het leven maakbaar is. Het palet aan mogelijkheden is ongekend om te voorzien in ons eigen geluk. Life Explored laat je ontdekken dat geluk het mooiste cadeau is dat God je wil geven.

Maar wil jij het ook ontvangen?’

In de maand november organiseert de Internationale Bijbelbond de ExploreTour en introduceert het nieuwe programma ‘Life Explored’. Het programma van Christianity Explored is inmiddels voor vele predikanten en voorgangers en bijbelstudiecoördinatoren een vertrouwde cursus, maar voor even zo velen nog onbekend.

De ExploreTour biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste cursus ‘Life Explored’, maar ook om hernieuwd kennis te maken met Christianity en Discipleship Explored. Je bent van harte welkom op een van de volgende avonden, alle avonden beginnen om 19.30 uur.

Do.         02 november    Capelle ad IJssel, Ontmoetingskerk, Zevensprong 4   Gecanceled

Di.          07 november    Zaandam, Oosterzijderkerk, Zuiddijk 1

Do.         09 november    Goes, Vredeskerk, Ds van der Vegtplein 2

Do.         16 november    Drachten, Bethel, De Bolder 75

Di.          21 november    Eindhoven, Jacobuskerk, Orionstraat 5

Do.         23 november    Zwolle, Plantagekerk, Ter Pelkwijkstraat 17

 

Het programma start met uitgebreide informatie over Christianity, Discipleship en Life Explored. Daarnaast kom je meer te weten over de achtergrond van dit missionaire programma, vertellen we hoe het gebruikt kan worden en wat de verschillen zijn met andere programma’s. Tevens stellen we je in gelegenheid om kennis te nemen van aanvullende materialen.

We hopen je te mogen verwelkomen op een van deze avonden. Schroom niet om anderen van deze bijeenkomsten op de hoogte te stellen. Als je van plan bent te komen, laat het ons dan even weten door dit aanmeldformulier in te vullen.

 

Hartelijke groeten,

 

Hin Talane | Coördinator Christianity Explored

 

 

 

 

Comments are closed.